top of page

Blåserensing

Belegningsteknikk utfører blåserensing med forskjellige typer medier avhengig av ønsker og behov. Blåserensing er ett viktig steg i forbindelse med overflatebehandling av stål for og oppnå god vedheft til lakkering og malingen. Dette brukes også til og rense eventuelle forurensinger i stålet som rust ol.

Vi blåserenser med aluminiumoksid av forskjellig koring, vi bruker aluminiumsoksid da dette ikke legger igjen karbon i overflaten som blir blåserenset.

Forskjellige blåsemedier

Blåserenset med glass

Blåserensing med glass

Dette gir en mye finere og glattere overflate enn ved vanlig tradisjonell blåserensing med aluminiumoksyd. Dette er en fin måte å få en fin finish på "gamle" deler som man ønsker å gi nytt liv. Fks: Deler av aluminium,forgassere,manifoilere og andre motordeler

 

 

Blåserenset med aluminiumoksid

Blåserensing med aluminiumoksid

Blåserensing med aluminiumoksid er noe ut utfører daglig i forbindelse med lakkering av alle deler for og skape god vedheft mellom delen og belegget. Blåserensing fjerner også andre urenheter som sitter i stålet.

Blåserenset med aluminiumoksid

Grovblåsing med aluminiumoksid

Blåserensing med Grov aluminiumoksid er noe vi gjør på deler for å oppnå en høyre ruhet(RA). Det for eksempel krav til dette ved maling av norsok.

Grov aluminiumoksid brukes også til fjerning av tykke lag med maling som pulverlakk eller tykk epoxy maling.

bottom of page